Πως έγινε το gallika.gr

La création du site: gallika.gr
2349376
Η ιδέα για το gallika.gr,δημιουργήθηκε το 2012 αλλά υλοποιήθηκε το 2013 με ατελείωτες ώρες στον υπολογιστή και παράλληλη μελέτη βιβλίων φωνητικής, γραμματικής, μεθόδων διδασκαλίας, βιβλίων με ύλη για να μάθει κανείς να επικοινωνεί σε κάθε περίσταση της καθημερινότητας και γενικά όλου του όγκου βιβλίων που έχω συγκεντρώσει τα 35 χρόνια που διδάσκω γαλλικά και προετοιμάζω όλα τα διπλώματα (Delf,Dalf, Sorbonne).
  Πάρα πολύς χρόνος απαιτήθηκε για τα χρώματα που μπήκαν και στις 250 σελίδες των μαθημάτων (κόκκινο για τα γράμματα που δεν προφέρονται, μπλέ για το ένρινο ν και πράσινο για το γαλλικό ρ).
  Έγραψα το gallika.gr για να μάθετε γαλλικά αλλά και να ξαναθυμηθείτε τα γαλλικά σας, οι γονείς μπορείτε να κατευθύνετε τα παιδάκια σας για να μάθουν και να μάθετε μαζί τους, είναι ένα πρόγραμμα γραμμένο με αγάπη για τα γαλλικά και εμπειρία για να είναι αποτελεσματικό. Είναι τόσο αναλυτικό που ένας καλός μαθητής από 10 ετών μπορεί να μάθει μόνος του. Όχι ακριβώς μόνος του γιατί είμαι εγώ εκεί και λέω την προφορά και εξηγώ
  τα πάντα όπως έκανα στην τάξη. Τέλος η τελική τιμή των 9.90 ευρώ είναι μια τιμή-προσφορά στην εποχή της κρίσης.
  ΜΕ ΤΟ gallika.gr ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ!
  A bientot Kaiti
  images