Ποιοι είμαστε – A propos

gallika.gr

Η ιδέα για το www.gallika.gr προέκυψε το 2012 και υλοποιήθηκε το 2013 ύστερα από ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή και παράλληλη μελέτη βιβλίων φωνητικής, γραμματικής και μεθόδων διδασκαλίας. 

Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή μιας αποτελεσματικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκμάθησης Γαλλικών, στην οποία να έχει εύκολη πρόσβαση ο καθένας από την οθόνη του υπολογιστή του. Ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας και αξιοποιώντας τα εργαλεία που αυτή παρέχει, το www.gallika.gr είναι μια εύκολη και οικονομική λύση για όσους θέλουν να μάθουν ή να ξαναθυμηθούν τη γαλλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια και ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των τάξεων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με ύλη που αυτή τη στιγμή καλύπτει μέχρι και το επίπεδο Α2. 

Η εμπειρία μας περιλαμβάνει 35 χρόνια διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας σε όλα τα επίπεδα, αλλά και προετοιμασίας για όλα τα γαλλικά διπλώματα.

Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο Facebook και στο Twitter για καθημερινές ενημερώσεις σχετικά με τη γαλλική επικαιρότητα και τη γαλλική κουλτούρα!